Op bezoek bij Fabulous Feminine Flanders

Kort geleden ging ik op bezoek bij An Thys van Fabulous Feminine Flanders om te praten over mijn passie voor de begijnen, hun mystiek, hun hoven en vooral… over HerStory. Het resultaat van deze toffe ontmoeting kan je nu bekijken! Reacties welkom!

6 thoughts on “Op bezoek bij Fabulous Feminine Flanders

  1. Mooi, ik hoop dat dit de springplank kan zijn naar verdere contacten en lezingen in het kader van je zoektocht naar “herstory”! Ook een pluim op de hoed van Fabulous Feminine Flanders voor de professionele opname & beeldmontage!

  2. Beide filmpjes bekeken, duidelijk uitgelegd en leerrijk. Mooi! En een tip die losstaat van jouw boodschap: de makers zouden het geluid veel luider mogen opnemen (micro bij de stemmen ipv zo ver weg). Veel succes met de verdere queeste!

  3. Gefeliciteerd Debby! Twee heel goede video’s om wat je al gevonden hebt (in je queeste) te delen (waarvoor dank) en te integreren. Ik denk in het bijzonder aan het concept “her-story”,aan de betekenis van “maagd zijn”, aan Maria en de kleur blauw… Heel mooi zoektocht, heel nuttig om dit te beluisteren! ♥

Leave a comment