Dank aan…

Op en rond de vele begijnhoven hebben vele mensen korte of lange(re) tijd met mij meegewandeld. Door middel van een tip, vraag en/of ont-moet-ing hebben ze bijgedragen aan mijn queeste. Hen wil ik graag bedanken…

K.S.: staat en stond naast, voor en achter mij doorheen mijn queeste; een hele pagina is niet genoeg om jou te bedanken, daarom een hartelijke, ogen-blik-kelijke ‘dank u wel’.

M.H.: voor de hulp met de blog en de Kortrijk-dag.

Monique van de dienst Toerisme te Lier: een grote ‘dank u’ voor je enthousiaste service en de informatie over de begijnhoven in de Franse Nederlanden.

De dames van het begijnhofmuseum te Turnhout voor hun vriendelijke ontvangst en service! Een pluim!

De heer die de ‘begijnhofboeken’ bij mijn ‘De Slegte’-bezoek uit de rekken tevoorschijn haalde. Dit was klantvriendelijkheid met een K.

Dank aan Anja Vandervelpen voor het mogen gebruiken van een aantal van haar foto’s voor deze blog.

De heer, werkende bij het begijnhofmuseum te Dendermonde, voor de overgebrachte kruidenkennis en begijnhofinfo.

Leen en Koen, werkende bij de dienst Toerisme van de stad Aalst voor hun gastvrije service en bezorgde informatie. Fijn dit te ervaren!

De heer J. Lecocq en mevrouw M. Palinckx te Antwerpen voor de fijne ontvangst, de tips, de bezichtiging van en de hulp bij het nemen van foto’s in de begijnhofkerk.

Danièle ‘Kiekske’ voor haar superservice, wijsheid en vrolijke gesprekjes in het begijnhof van Anderlecht! Dikke dankuwel! – Danièle ‘Kiekske’ pour la service super, bon conversations et sa sagesse! Un grand merci!

Grazie molto‘ aan Alessia Vallarsa voor de informatie over Margerite Poréte en het delen van de begijnenpassie!

Een hartelijke dankjewel aan Silvana Panciera (Italië) voor haar steun en aanmoedigingen. Grazie molto a Silvana Panciera per tutti i incorrigiamenti!

Wim Vandamme voor de uitnodigende ontvangst op het Kortrijkse hof en voor de doorverwijzingen.

Hilde V.: oprechte dankjewel voor de Hildegard-informatie en vooral… om de weg naar Avalon te wijzen! 🙂

Geert de Brabander voor het mogen overnemen van de prachtige begijnhoffoto’s. Geerts werk kan je bewonderen op http://gdebrabander.wordpress.com

2 thoughts on “Dank aan…

Leave a comment